31 March 2011

Exam Oh Exam..!

Assalamu'alaikum wbt..

Tertiarap sorang-sorang atas katil ditemani nota-nota dan buku-buku yang berlonggokan. Dendangan lagu daripada laptop memecah kesunyian, menghilangkan kebosanan dan keletihan menelaah pelajaran. Sesekali, sore throat yang masih belum hilang menyebabkan batuk yang tidak menyenangkan. Tak lupa jugak mainan 'Magic Snake' yang menguji kekreatifan di samping menghilangkan tekanan.. Macam ni lah suasananya setiap kali tiba musim exam..^_^

Entri kali ni pendek je. Tak boleh panjang-panjang. Nak sambung study pulak jap lagi..=)

Just nak bagitau yang saya sedang dalam fatrah final exam untuk sem ke-2 tahun ke-2, Degree in Nursing, IIUM. Bermula semalam (30/3/11) hinggalah 12/4/11..

Jadi, nak mintak ahli keluarga tercinta (Ayah, Mak, Kakak + A.Long, Abang, K.Mut + A.Lang, Syabab, Ansor, Syakirah, Khalil, Sobirah, Muharrar, Iman), saudara-mara dan sahabat-sahabat tersayang untuk doakan saya, semoga najah dalam exam ni..=)

Ok, tu je.. All the best jugak kepada anda semua! Semoga dipermudahkan..^_^

List lagu-lagu nasyid yang memecah kesunyian..

Magic Snake!

Ni lah suasana study saya..

Exam oh exam..

~MEMBURU CINTA HAQIQI~

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...